SZÁLLÁSOK ERDÉLYI KÖRÚT ERDÉLY TÖRTÉNETE, TÖRTÉNELME,ERDÉLYI KÉPEK ERDÉLY TÖRTÉNETE TÖRTÉNELME ERDÉLYI KÖRUT SZÁLLÁSOK HARGITAI FŰRDŐ. ERDÉLYI,ERDÉLY,TÖRTÉNETE,EURÓPA TÉRKÉP,ERDÉLYI KÉPEK, KÉPEK, TURIZMUS, HARGITAI, FÜRDŐ, SZÁLLÁS, TÉRKÉP, ROMÁN,ERDÉLYI KÉPEK ERDÉLY TÖRTÉNETE TÖRTÉNELME ERDÉLYI KÖRUT SZÁLLÁSOK HARGITAI FŰRDŐ. TÉRKÉP, EURÓPA TÉRKÉP, GYERGYÓSZENTMIKLÓS HÁTTÉRKÉPEK,ERDÉJI NYARALÁS, ERDÉLYI KÉPEK ERDÉLY TÖRTÉNETE TÖRTÉNELME ERDÉLYI KÖRUT SZÁLLÁSOK HARGITAI FŰRDŐ.: Mandura Egy Vonal --- Egy Csapat --- Egy Vízió

2011. július 31., vasárnap

Mandura Egy Vonal --- Egy Csapat --- Egy Vízió




Supportt
Mandura 180
Mandura Missions
Mandura italok
Kompenzációs Terv
Fő Gyümölcsök

Mandura Egy Vonal --- Egy Csapat --- Egy Vízió 




Táplálkozás fontossága

Mandura, Miért Mandura? 

Nem kétséges, hogy az átlagos amerikai étrend nem tökéletes, de sajnos már Európában is tényként lehet megállapítani.
Lényeges vitaminokat és tápanyagokat nem fogyasztanak az ajánlott adagjaikban.
Az US Food és Drug Administration ajánlják az átlagos felnőttnek, hogy fogyasszon naponta kilenc adag gyümölcsöt és zöldséget.
A minimális mennyiségű gyümölcs és zöldség nyújtja azokat a létfontosságú tápanyagokat és vitaminokat, amik segítenek megtartani az emberi testet csúcsformában valamint, hogy képes legyen ellenállni a veszélyes szabad gyököknek.
A szabad gyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni. Olyan ingatag és reaktív részecskék, amelyek egy másik elektron után kutatnak, hogy új párt hozzanak létre. Károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy testünk ép sejtjeiből igyekeznek elvenni a keresett elektront. A szabad gyökök rosszak lehetnek az egészségünk számára. Kevesen vannak tisztában ezen veszélyekkel a szabad gyököket illetően, de sokan szenvednek hatásuk miatt. Túlzásban ez a cellakár rákhoz, korfüggő betegségekhez és szívbetegséghez vezethet.

Ez azért van, mert kevesen eszik meg az ajánlott napi adag gyümölcsöt és zöldséget. Sokan a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat kiegészítő / multivitamin formájában fogyasszák, nem az egészséges étel formájában.

Vizsgálatok azt mutatják, hogy sajnos a zöldségek és gyümölcsök sem tartalmazzák azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat mint év tizedekkel ezelőtt. Így kénytelenek vagyunk kiegészítő vitaminokat fogyasztani, hogy megtartsuk szervezetünk egészségi állapotát.

Cikkek tekintetében egy kis kiegészítés a Mandura-ról: 

AP Medical AP Orvosi
Egészség-Mandura 


A MANDURA összeszedte azokat az egyedülálló és hatékony gyümölcsöket, amelyek, együtt biztosítják az ideális táplálkozási egyensúlyt, a tartósítószer-mentes táplálkozás kiegészítéseként. Míg a MANDURA címe étrend-kiegészítő, tartalmazza az elkészített teljes gyümölcslevek egyes összetevők helyett kiegészítő formák a vitaminok és ásványi anyagok kínálnak, így biztosítva az optimális tápanyagok biztosítanak. A rendkívüli íze a két gyümölcsöt annyira értékesé tette, hogy világszerte ismerik, mint a király és királyné gyümölcsöt, a MANDURA mind tartalmazza azt a tápanyag-összetételt amire szüksége van, mindössze két adag egy nap .
Ezt a gyümölcs királyi családot már céltudatosan választaták ki, hogy a végső kínálatban a táplálkozási előnyöket figyelembe véve egy kiegészítő a MANDURA.
Hatalmasan hasznosítja xanthones, fitonutrienseket, ásványi anyagok és antioxidánsok, az összes szállított tartósítószer nélkül. A MANDURA elősegíti a természetes energiát, a szerotonin és melatonin szintjét, támogatja a porc-és ízületi funkcióit, segít fenntartani bélrendszer egészségét, és van egy nagy forrás fehérje, ásványi anyagok és az egészséges omega zsírok . Bízunk benne, hogy előnyös a MANDURA.

Ha nem vagyunk teljesen elégedettek a termékkel, akkor az első rendelés esetében a teljes visszatérítést vállalunk 30 napon belül.
Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására.

EnglishFrançaise Deutsch Italiano Magyar Espanol Polska

Csatlakozz Te is a Mandura csapatához!

Angol registrációs felület!


Hívjon INGYEN Skypeon!


Írjon nekünk!


Tel.:(+36-30)2572606

Csatlakozz Te is a Mandura csapatához!

Angol registrációs felület!
vagy mlaszlo959@gmil.com
Supportt
Mandura 180
Mandura Missions
Mandura italok
Kompenzációs Terv
Fő Gyümölcsök

Nincsenek megjegyzések: